Voor wie?

Voor wie en waarom is Hondenuitlaatservice Takkiedogcare de ideale partner?
Hondenuitlaatservice Takkiedogcare is niet alleen bedoeld voor mensen die een druk bestaan hebben, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn en een hond hebben. Of gewoon voor die mensen die hun hond graag met onze lange wandelingen mee willen laten gaan.

Iedereen weet inmiddels dat het niet gezond is voor een hond om de hele dag binnenshuis door te moeten brengen terwijl u aan het werk bent. Een hond verveelt zich uitermate snel en heeft veel energie die ze gedurende de dag kwijt moeten. Dat kan alleen wanneer ze de mogelijkheid hebben om naar buiten gaan en te rennen en te spelen met soortgenootjes.

Uw hond kan tijdens onze wandelingen een heerlijke frisse snuit halen in de buitenlucht, en lekker in de weer zijn met de andere honden! Als mens vergeet je wel eens wat het natuurlijke gedrag is van een hond en dat is het leven in een roedel, tussen soortgenoten zijn en er lekker op los snuffelen. Uw hond verdient minimaal 2 uitjes tijdens uw werkdag.

U herkent misschien het volgende scenario wel: u komt terug van uw werk, in de file gestaan, de kinderen moeten opgehaald worden van de crèche, er moeten boodschappen gehaald worden, er moet gekookt worden en er moet met de hond gewandeld worden. Druk, druk, druk...

Veel mensen denken: "eerst even snel de hond uitlaten", maar na een lange dag binnen te hebben gezeten en zich verveeld te hebben heeft uw hond flink wat beweging en plezier nodig en dat verdient hij of zij ook! Die tijd heeft u misschien niet, maar ik wel! En daarom help ik u graag een handje. Hondenuitlaatservice Takkiedogcare is in alle opzichten een perfecte oplossing voor u en uw geliefde viervoeter!

 

Vult u ons contactformulier in en ontvang meer informatie over onze mogelijkheden!