0642444663

Voor een uitgelaten hond

Hondenuitlaatservice


Takkiedogcare


06-42444663


info@takkiedogcare.nl

Intakegesprek
Tijdens het intake gesprek maak ik kennis met uzelf en uw hond en bespreken we samen wat belangrijk is voor uw hond. Tenslotte kent u zelf uw hond het beste. We bespreken waar ik rekening mee dien te houden en ik hoor van u wat u voor uw hond belangrijk vindt om te ervaren. Voor de ene hond is dat het contact met een groep, voor de ander is het een uitlaatklep voor een overschot aan energie. Dat kan natuurlijk voor elke hond anders zijn. Soms ga ik eerst een wandeling maken met uw hond (met of zonder u) om te kijken hoe de hond reageert. Wanneer uw hond de eerste keer meegaat in de groep, bekijk ik of loslopen verantwoord is. Uiteraard in overleg met u.

Wandelingen
Takkiedogcare laat gedurende de hele dag honden uit!! Dus heeft u een voorkeur voor een bepaalde tijd? Mail mij voor info. Standaard wordt er gewerkt met een ochtend en middaggroep. Afhankelijk van uw woonadres en ophaalroute is uw hond dan zo´n 1,5 tot 2 uur van huis per wandeling. Regelmatig maak ik foto’s van de hond(en) tijdens de wandeling, die ook te zijn zien op de website (uiteraard alleen indien u dit goed vindt).

Woonplaats


Woont u niet niet in de directe omgeving van Bleiswijk maar bent u wel geintresseerd in Takkiedogcare mail voor de mogelijkheden.


Eigen omgeving

Ook is het mogelijk dat ik uw hond individueel uitlaat zonder dat hij in de bus mee gaat, gewoon lekker in zijn of haar eigen omgeving.

Kleine groepen en een weekendje weg
Belangrijk voor mijn eigen service is dat de groepen niet al te groot worden(maximaal 5 honden), zodat er voldoende overzicht blijft en aandacht is voor alle honden in mijn groepje. Bij grotere groepen is dit vaak lastiger en kan er sneller sprake zijn van overlast. Ook als u een weekendje weg gaat of langer is het mogelijk dat ik voor uw hond en andere huisdieren ga zorgen, deze hoeven dan niet naar een pension, ik laat dan de hond meerdere keren per dag uit, vraag vrijblijvend voor een prijsopgaaf.


Penning
Elke hond die aan mijn zorgen wordt toevertrouwd, krijgt een eigen penning aan de halsband met mijn telefoonnummer. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, weet iedereen wie er op dat moment benaderd moet worden voor de hond. Ook op mijnbus staat het telefoonnummer duidelijk vermeld.

Weer thuisAls uw hond weer thuis moe en voldaan iskrijgt u een berichtje metfoto via de Whatsapp.

Aanmelden/contact
Wanneer u gebruik wilt maken van mijn uitlaatservice,
kunt u dit met behulp van het contact formulier of telefonisch
(06-42444663) doorgeven. Ik kom dan bij u thuis voor een intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek kunt u – van rechtswege –
de Algemene Voorwaarden, doorlezen.