Werkwijze

Aanmelden voor de uitlaatservice.
Wanneer u gebruik wilt maken van mijn uitlaatservice, kunt u het contactformulier op deze website invullen of mij telefonisch benaderen.
Ik kom dan bij u thuis voor een intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek kunt u – van rechtswege – de Algemene Voorwaarden, doorlezen.

Tijdens het intake gesprek maak ik kennis met u en uw hond en bespreken we samen wat belangrijk is voor uw hond. Tenslotte kent u uw hond het beste. We bespreken waar ik rekening mee dien te houden en ik hoor van u wat u voor uw hond belangrijk vindt om te ervaren. Voor de ene hond is dat het contact met een groep, voor de ander is het een uitlaatklep voor een overschot aan energie. Dat kan natuurlijk voor elke hond anders zijn. Soms ga ik eerst een wandeling maken met uw hond (met of zonder u) om te kijken hoe de hond reageert. Wanneer uw hond voor de eerste keer met ons meegaat in de groep, bekijk ik of loslopen verantwoord is. Alle aktie die ik onderneem gaat uiteraard in overleg met u.

Wandelingen
Takkiedogcare laat gedurende de hele dag honden uit. Heeft u een voorkeur voor een bepaald tijdsblok? Mailt u ons dan voor meer informatie over onze uitlaatdiensten. Standaard wordt er gewerkt met een ochtend en middaggroep. Afhankelijk van uw woonadres en de ophaalroute is uw hond dan zo´n 1,5 tot 2 uur van huis per wandeling. Regelmatig maak ik foto’s van de hond(en) tijdens de wandeling.

Woonplaats
Woont u niet in de directe omgeving van Lansingerland, maar bent u wel geïnteresseerd in de diensten van Takkiedogcare, bel of mail ons dan voor de mogelijkheden. U kunt uiteraard ook hiervoor ons contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Eigen omgeving
Het is ook mogelijk dat ik uw hond individueel uitlaat zonder dat hij met de groep meegaat in de bus, zodat de hond gewoon lekker kan snuffelen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving.


Kleine groepen

Een belangrijk aspect van onze uitlaatservice is dat we met beperkte groepsgrootte werken.

We hebben graag overzicht over de roedel en daarbij kunnen we met aandacht voor alle honden in het groepje wandelen. Bij grotere groepen is dit vaak lastiger en kan er sneller sprake zijn van overlast.


Langer afwezig
Als u bijvoorbeeld een weekendje weg gaat, is het mogelijk dat ik voor uw hond en andere huisdieren ga zorgen. Zij hoeven dan niet naar een pension, wat vaak toch een stressreactie teweeg kan brengen bij de hond of andere huisdieren die naar een pension gaan bij langdurige afwezigheid van hun baasje. Ik laat dan de hond meerdere keren per dag uit, en verzorg hun eetmomenten. Vraagt u gerust een prijsopgaaf aan via deze link.
 


Weer thuis
Uw hond wordt handdoek droog weer thuis gebracht, moe en voldaan.