De pup komt en nu?

Leuk! De pup komt bijna en wat heb ik nu allemaal nodig?

Een tuigje (K9 heeft de voorkeur) nu de pup nog niet zo netjes aan de lijn loopt. Met een tuigje kunnen ze lekker vrijuit bewegen.


Riem van ongeveer 2 meter lang, een lange lijn geeft veel ruimte waardoor ze lekker vrij kunnen bewegen, en stoppen als dit nodig is.


Voer en drinkbak

Een puppyren met deze ren kun je de ruimte waarin de pup zich kan voortbewegen beperken en aangeven waar de pup mag komen en daarmee voorkomen dat de pup zich in de nesten werkt. In de ren een kussen of matras voor het comfort. 


Speeltjes kijk goed bij het gekozen speelgoed of de pup het in zijn bek kan nemen en kies speeltjes van verschillende materialen en kijk wat de pup het leukste vind.

Bench voor in de auto. Veiligheid staat voor alles in de auto ook voor de hond.

Voer overleg met uw fokker welk voer de pup eet en wat de hoeveelheden zijn. Let er wel op dat de pup dit voer graag blijft eten.
Van Takkiedogcare krijgt u een startpakket van Prins om kennis te maken met hun voeding. Op de website van Prins is veel informatie te lezen over goed voer voor uw hond en dat dit bijdraagt aan het welzijn en een gezond lichaam.voor uw huisdier. Prins heeft een helpdesk die u altijd vragen kunt stellen over zaken waar u tegenaan loopt op het gebied van voeding en bijvoorbeel klachten die kunnen ontstaan zoals allergieen. 


Beloningskluifjes of kauwstaafjes pups kauwen graag. Dit is voor het dier een manier om kennis te maken met de wereld, zeker in de wisselperiode kunnen ze last van het gebit krijgen en is de behoefte om aan iets te knagen groot. Ook maakt uw pup door te kauwen dopamine aan en dit ontspant.